Barnløshed infertilitet

I denne corona-tid …….

opfordres alle til at styrke deres immunforsvar!

Og har du symptomer som forkølelse eller hoste eller feber, har vi rigtig gode produkter, der lindrer og gør, at du hurtigere kommer ovenpå igen.

Klinikken holder åbent for salg tirs-fredag 16.00-17.30 samt lørdag 11.00-12.00. Kan du kun på et andet tidspunkt, så ring og vi finder ud af det.

Betal med mobile pay /dankort - 1 kunde i klinikken af gangen

- vi tilbyder pt. gratis levering af naturmedicin, hvis du bor maks. 3 km fra klinikken - bor du længere væk, opkræves kr. 4,- pr. km.

Med ønsket om et Godt Helbred!

Akupunktur Centret Skælskør

Akupunktur behandling mod

Barnløshed/infertilitet


Barnløshed/infertilitet

Det er vigtigt at få afklaret, om det er kvinden eller manden – eller begge parter – der har nedsat fertilitet for at vide hvem af parterne, der skal behandles med akupunktur.

Har kvinden tidligere taget p-piller eller lign. eller haft spiral, er det almindeligt, at der går minimum ½ - 1 år før, kroppen fungerer normalt, altså igen selv kan producere en naturlig ægløsning og menstruation.

Akupunktur er yderst effektiv til at hjælpe kroppen til igen at fungere normalt, dvs. danne æg, ægløsning og dermed forudsætningen for at opnå graviditet.

Er problemet at holde på fosteret, når først befrugtning er sket, er akupunkturen også meget effektiv til dette.

Mht. IVF-behandling og insemination har undersøgelser vist, at der er 45-60% større chancer for at opnå graviditet, hvis IVF-behandling og insemination kombineres med akupunktur.

Det optimale ifbm. IVF-behandling og insemination er at få behandling dagen før eller samme dag og igen dagen efter.


Læs evt. patienthistorien.

                               


Retur til behandlinger

Kontakt Akupunktur Centret Skælskør

 
 
 
 
 
 

Følg Akupunktur Centret Skælskør

v/ Registreret Akupunktør - Lene Elise Petersen - Østergade 12 - 4230 Skælskør - Tlf. 23 48 05 06 - E-mail mail@akucent.dk eller tid@akucent.dk

Akupunktur Centret Skælskør