Sidste nyt

I denne corona-tid ……. opfordres alle til at styrke deres immunforsvar!


Og har du symptomer som forkølelse / hoste / feber, har vi rigtig gode produkter, der lindrer og gør, at du hurtigere kommer ovenpå igen.


Nu må vi igen udføre akupunktur behandling - men passer selvfølgelig ekstra meget på.

Dvs. afspritning af hænder før og efter behandling, afspritning af dørhåndtag, dankortmaskine mm. flere gange dagligt osv.


Vi anvender gerne visir / mundbind, hvis du ønsker det og du er også velkommen til at beskytte dig selv.  


Betal med mobile pay / dankort - 1 kunde i klinikken af gangen - så vi passer på hinanden.


Med ønsket om et Godt Helbred!

Akupunktur Centret Skælskør

Sidste nyt


Danskerne foretrækker akupunktur frem for medicin


Lige før valget blev udskrevet, spurgte Forskning.dk folketingets sundhedsordførere om, hvilken rolle akupunkturen skal spille i den nærmeste fremtid. Fem sundhedsordførere svarede. De er generelt positive og Liselott Blixt, DF, mener endda at patienterne skal kunne vælge akupunktur frem for smertestillende medicin. Stine Maiken Brix, EL, mener, at det er vigtigt, at der forskes mere i metoder hvor der ikke er store pengeinteresser bag. Jane Heitmann, V, pointerer, at akupunktur stort set er uden bivirkninger og mange mennesker giver udtryk for, at de har stor gavn af akupunktur. Daniel Rugholm, C, mener, at det er vigtigt, at vi fortsætter med at undersøge hvilke ikke-kirurgiske metoder, der i fremtiden kan bruges i det danske sundhedsvæsen.

                         


Læs mere hos kilden "Forskning"

Følg Akupunktur Centret Skælskør

v/ Registreret Akupunktør - Lene Elise Petersen - Østergade 12 - 4230 Skælskør - Tlf. 23 48 05 06 - E-mail mail@akucent.dk eller tid@akucent.dk

Akupunktur Centret Skælskør