Rygestop

I denne corona-tid ……. opfordres alle til at styrke deres immunforsvar!


Har du symptomer som forkølelse / hoste / feber, har vi rigtig gode produkter, der lindrer og gør, at du hurtigere kommer ovenpå igen.


Vi holder selvfølgelig stadig ekstra god hygiejne og sørger også for afspritning af hænder før og efter behandling.


Vi anvender gerne visir / mundbind, hvis du ønsker det og du er også velkommen til at beskytte dig selv.  


Du kan betale med mobile pay / dankort. Vi har også håndsprit, du kan benytte - så vi passer stadig på hinanden.


Med ønsket om et Godt Helbred!

Akupunktur Centret Skælskør

Akupunktur effektiv hjælp til Rygestop

 


Rygestop

Det er ikke så nemt, at ”tage en kold tyrker”, ofte går det galt og man begynder at ryge igen.


Både krop og psyke er afhængige

Kroppen af at få tilført en vis mængde nikotin - og psyken af den måde at slappe af på, have noget i hånden, holde en pause fra arbejdet, hygge sig med andre rygere osv.


Med akupunktur bliver rygestop meget nemmere – og supplerer du med vores ”Nada Te” kommer du hurtigere ud over kroppens afhængighed – resten er vane, men vanens magt er stor, derfor skal du være motiveret for at holde op med at ryge.


Akupunkturen sammen med Nada te tager altså den fysiske afhængighed, men akupunkturen påvirker også din opfattelse af det at ryge. Cigaretterne bliver uinteressante, og det at ryge bliver mere ligegyldigt, dvs. akupunkturen påvirker dig også psykisk.


For de fleste vil det være en fordel at have en periode inden den egentlige rygeafvænning, hvor man motiverer sig selv til, at nu vil man stoppe med at ryge, og at man i perioden nedsætter sit daglige forbrug mest muligt.


En rygeafvænning består af 3 behandlinger. Ved hver behandling sættes små nåle i hvert øre, hvorefter man ligger 30 min. med nålene og slapper af, herefter sættes 5 såkaldte permanåle i et øre. Permanåle er små stifter, som bliver siddende i øret i 10 - 14 dage, hvorefter de løsner sig. Behandlingen gentages efter 8 - 10 dage, og igen efter yderligere 8 -10 dage.


De 3 behandlinger er som oftest tilstrækkeligt. Dog oplever nogle en voldsom rygetrang efter 3 måneder, andre efter 6 måneder, er dette tilfældet, anbefales det at tage et nyt behandlingsforløb – det ville jo være ærgerligt at starte med at ryge igen, når man først er kommet så langt.


Rygestop á 3 behandlingerKr. 895,00


Detox Te (100 g)Kr.   89,00

                               


Retur til behandlinger

Kontakt Akupunktur Centret Skælskør

 
 
 
 
 
 

Følg Akupunktur Centret Skælskør

v/ Registreret Akupunktør - Lene Elise Petersen - Østergade 12 - 4230 Skælskør - Tlf. 23 48 05 06 - E-mail mail@akucent.dk eller tid@akucent.dk

Akupunktur Centret Skælskør