Rygestop

Akupunktur effektiv hjælp til Rygestop

 


Rygestop

Det er ikke så nemt, at ”tage en kold tyrker”, ofte går det galt og man begynder at ryge igen.


Både krop og psyke er afhængige

Kroppen af at få tilført en vis mængde nikotin - og psyken af den måde at slappe af på, have noget i hånden, holde en pause fra arbejdet, hygge sig med andre rygere osv.


Med akupunktur bliver rygestop meget nemmere – og supplerer du med vores ”Nada Te” kommer du hurtigere ud over kroppens afhængighed – resten er vane, men vanens magt er stor, derfor skal du være motiveret for at holde op med at ryge.


Akupunkturen sammen med Nada te tager altså den fysiske afhængighed, men akupunkturen påvirker også din opfattelse af det at ryge. Cigaretterne bliver uinteressante, og det at ryge bliver mere ligegyldigt, dvs. akupunkturen påvirker dig også psykisk.


For de fleste vil det være en fordel at have en periode inden den egentlige rygeafvænning, hvor man motiverer sig selv til, at nu vil man stoppe med at ryge, og at man i perioden nedsætter sit daglige forbrug mest muligt.


En rygeafvænning består af 3 behandlinger. Ved hver behandling sættes små nåle i hvert øre, hvorefter man ligger 30 min. med nålene og slapper af, herefter sættes 5 såkaldte permanåle i et øre. Permanåle er små stifter, som bliver siddende i øret i 10 - 14 dage, hvorefter de løsner sig. Behandlingen gentages efter 8 - 10 dage, og igen efter yderligere 8 -10 dage.


De 3 behandlinger er som oftest tilstrækkeligt. Dog oplever nogle en voldsom rygetrang efter 3 måneder, andre efter 6 måneder, er dette tilfældet, anbefales det at tage et nyt behandlingsforløb – det ville jo være ærgerligt at starte med at ryge igen, når man først er kommet så langt.


Rygestop á 3 behandlinger  Kr 1050,00


Detox Te (100 g)   Kr 89,00

                               


Retur til behandlinger

Kontakt Akupunktur Centret Skælskør